Kindergarten

 
 So, it´s time to really start searching for preschools for Aria, but it´s ascary thing to do. Trusting strangers with your child and I don´t feel for just leaving her anywhere, I want to know the staff, the locals, their riuals. But I don´t feel that I have the time to aresearch. Maybe I´ll do the lazy thing and follow the stream, but what if something should happend? Am I not to blame for that?
 
Dagis, ett het ämne bland föräldrar. Vi har ännu inte valt dagisplats och det plågar mitt hjärta. Jag vill inte skriva upp henne på närmaste ställe utan jag vill gärna veta vem personalen är, deras rutiner, vad de prioriterar, antal barn versus antal vuxna osv. Det är ju rätt läskigt att lite på någon annan för att ta hand om ens barn. Jag har tidigare aldrig tänkt att det var en sådan stor beslut, men nu när vi själv är här så vill jag inget annat än behålla Aria hemma eller ha en dagmamma som vi känner. Men hur ska jag hinna med att researcha alla dessa dagis? Jag hinner inte?! Hur gjorde ni?
1 Anonym:

skriven

Vi besökte ett par förskolor innan vi bestämde oss. Men man vet inte förrän barnet har gått där ett par månader... vi är inne på förskola nummer tre hehehe man ska inte vara rädd för att byta, de märker det knappt!

Det bästa är om man lyckas prata med nån förälder som har sitt barn på den förskolan, de brukar vara väldigt ärliga.

Men det är lika bra på att vara inställd att man aldrig kommer att vara 100% nöjd! Men aria kommer säkert att ha "the time of her life"
Svar: Åh tack för svaret! Skönt att höra att man kan byta :D
Cita

Kommentera här:

Ӂrets