En hungrig variant av mig

Har åter igen tagit upp min kära los40.com och jag försvinner i min fantasivärld oftare än innan. det är en underbar känsla som fyller hela min kropp med glädje när min kära är borta, när jobbet sviker, när telefon inte ringer. I alla fall, om ni undrar vad som sker i mitt liv så kan jag berätta att jag kommer att vara inaktiv från bloggen ett tag, jag måste fixa lite saker i mitt liv och nu är tiden för det. Tiden är inne för ändringar, tiden är min. Dagens stora fråga är dagens klädsel, alltid lika svårt, det känns som om min garderob är gjord för en sommarvariant av mig och jag har många gånger funderat på att flytta till en varmare klimat, där min garderob är glad och används flitig. Men nog om det nu, nu ska det jobbas.

Förresten är jag grym nyfiken på vilka mina läsare är, så om ni inte skäms alldeles för mycket är ni välkomna att lägga ett litet kommentar och berätta vilka ni är, besöksrutan visar att ni är mer än 50 styckna så kom fram och avslöja er själva, jag är nyfiken!

Här får ni en dagens bild, för att jag vet, likaså som ni att en bild på bloggen gör den så sjukt mycket roligare!
image358

En hungring variant av mig
Hungrig efter livet
Hungrig efter mer
Hungrig efter att nå mina mål
Lär aldrig vara mätt
Alltid hungrig efter mer

Vilodagar med modeinspiration

Två dagars ledighet spenderades i kära Simrishamn där maten smakar, människorna ler och jag vilar ut. Solen sken och jag hoppade omkring i mina svarta short och gul tröja, men kylan fanns kvar, troligen därför jag hoppade. Tisdagen öste det ner men jag, i klädd i kjol, trotsade vädret och begav mig ut i Simrishamns gator. Det åts lunch ute, museet besöktes där de hade en utställning om japanska huvudbonader, Joels morforäldrar besöktes och vi fick var sin egendesignad förklädde. Jag har en svag grej för förkläder, tycker att de ger mig en skön känsla och inspireras gärna av de så självklart var jag överlyckligt när jag äntligen fick äga min allra första förklädde som var designad bara för mig. Och slutligen lagades det middag. Ååååhh...så så gott!! Två underbara dagar fyllda med lycka och mycket mer. Nu är det snart dags...är ni redo?

Måndag VS Tisdag

När vi vandrade runt i regnet blev jag totalt förälskad i Joels pappa klädsel. Vilken kappa och hatt, jag ville också gå klädd så, det var stilrent, klassisk och passande. Vad jag avundades hans klädsel, ska absolut ut och leta efter något liknande, eller jag kanske syr en egen? Det får turen avgöra.
I museet blev det pyssel och Joel utförde de svåra sakerna med svårighetsgraden 2 och uppåt medan jag gjorde de med svårighet ett och som inte hade mer än 5 bilder. Det var inte grej helt enkelt, men såhär blev resultatet, kan ni gissa vem som gjorde vad? (obs, grym dålig foto!!)

Dags att göra nytta!
Snart, så snart!

Dags att sova

Jag råkade visst somna när jag kom hem från jobbet och vaknade vid 2. Sen dess har jag bara legat i sängen med min bärbara och spannat runt nätet. Men nu ska det minsann sovas.Dock ska jag snabb uppdatera er.

I fredags sydde jag klart Beas studentklänning, men den lär jag inte visa än, ni får vänta tills den 3:e juni, dock får ni lite bilder som avslöjar ungefär hur den ska se ut...

Lördagens spenderas på jobbet och sedan halvtittades på melodifestivalen hos Ubahs vänner för att sedan titta förbi hos mig och avsluta med min första kväll på Casino.  Tyvärr saknas det foto då både min kamera och mobil glömdes hemma, men det bars stuprörbyxor med dragkedja nere vid anklarna, svarta pumps, min nya vita t-shirt med guldiga skor köpt i svensson och min silvriga väska som jag fick från Renata. Jag var lammkött där och kvällen spenderades men min kära Dogan, som jag älskar så oehört mycket, han är min bästaste av alla jag känner. Soulmate, eller hur det nu stavas. En massa blickar fångade mig men blev inte besvarade, jag underhöll mig själv med att gå runt och distrahera de manliga spelarna. Det blev inget spelande för min del, jag är ju olycksbringare men skoj hade vi med våra latte machiato som jag introducerade för Dogan. Jag fick även veta att vår kära Samaneh har klipps sig och om du läser detta så ska du veta att jag är sugen på att se och är 100 på att det är grymt snyggt på dig!! Sammanfattning av dagen: kall, blåsig, spontan och återträffen som jag behövde, nu vill jag ha mer!!

Och söndagen var inget roligt så nu ska jag vila ut mig, har två lediga dagar och troligen därför jag är uppe såhär sent, men sömn behövs så god natt.
Borde bli en bättre bloggerska
 
Ӂrets