Hemkommen

Och det är dags att sova, imorgon, eller om några timmar är det jobb som gäller. Men här får ni min dagens, från Köpenhamn:

Suddig får ni stå ut med, då min kamera saknar batteri är det mobilkameran som får agera som gäst
Ps.
Jag såg snö idag!

Torsdag-mammas dag

Idag mådde ryggen lite bättre så det blev lite frukost i sängen för att sedan bege mig till mutter för att hjälpa henna att måla om i hennes lägenhet. Men hon hade redan målat färdig för veckan, så istället fick jag pyssla bland gamla goda saker och hittade lite old clothes som ska absolut användas flitig till sommaren och vissa ska sys om så att de blir supermegasnygga!

Städning och plockmys blev det i alla fall. Och mamma hade världens gulligaste disksvamp, den var liten och söt, och den fanns i förpackning som hon köpte med disksvampar. Lurad eller bara överdrivet söt?
Överdrivet söt säger jag!


Så nu har jag lite kläder att sy, lite kläder att klämma in i garderoben, lite skor jag måste hämta hos mamma, lite tidningar som också måste hämtas, lite pärmar som ska fyllas och ja, ska bara skaffa lite tid.

Och nu får ni stå ut med dåliga kamerabilder, tills jaghittar min laddare eller vågar låna Patriks, hur länge kan ni stå ut?

TanTANtaRAAAANNNnn...!

Och vinnaren av min gissa hurmycketjagspenderadetävling är......trummor tack...tum tum tum tum:

PATRIK

Med det rätta svaret 420 + - 30. Väldigt bra gissat! Speciellt när mina inköp gick på 418 kronor!!!
Åh, grattis grattis!
Sedan får vi ha en intervju med dig där du får berätta hur det känns att vinna, varför du var med i tävlingen och hur du kunde ha så rätt...
Och till er andra som medverkade, med andra ord Beita, så vill jag tacka för att du var med och tävlade, du kom TVÅA!! WOHOOO!! Och även en intervju kommer att göras med dig.

Och till er andra, mina fina kära läsare, ni får bli bättre på att kommentera! Så kanske ni vinner nästa gång i min megasuperdupertävling!
Ӂrets