KEDS <3

Ich bin in love! Jag har hittat mina nya älsklingar för 400:-, vill ha er nu! Men får nog vänta tills lönen kommer, är så sjuk shoppingssugen, jag vill ha nya klänningar,nya bikini, nya högklackade skor, med rejäl klack(!)(!) och kjolar, shorts, jackor, åhhh...nämn det och jag kommer att vilja ha det....

2 tentor kvar, sen sommarlov @ Pasta Basta med utekvällar i stranden och förhoppningsvis en eller annan resa....men först och främst måste en date fixas med min Renatis! Saknar ju sjuk mycket!!Nej, nu är jag för trött för att fortsätta, godnatt hemliga läsare, om du snor mina skor lär jag hata dig livet ut(!)(!)(!)!(!)
Jag tycker faktisk om dig
men jag känner mig lätt instängd
förlåt, men tack för att du förstår.
JAG VILL UT OCH SHOPPA!!!
Ikväll drömmer jag söt om mina skor
MINA OCH ENDAST MINA SKOR

Strepto is back

Troligen lämnade de aldrig min kropp, men åter igen ligger jag med svullna mandlar men nu även med huvudvärk, hosta och en massa annat nasty som jag föredrar att inte dela med mig. Jag försökte baka och äta men magen var inte så förtjust i min ide och det åkte ut samma väg som den kom in, mina tårar började falla och jag insåg hur sjuk ensam jag var, ingen som kunde trösta mig, ingen som kramade mig och sa att det kommer att bli väl, inte som bar mig tillbaka till sängen. Istället satt jag där, men mina tårar och vågade inte gå ifrån...sen smsade jag dig. Du frågade om jag saknade dig, jag ljög, jag behövde dig, men kunde inte säga det, jag hoppades att du skulle förstå men det är jag som lever i min fantasivärld.

Igår hade vi terminens sista laboration, sista gången jag laborerade med min grupp, min kära grupp D, jag kommer att sakna er, jag vill inte ha omväxling, jag vill ha er, vi kompletterar varandra, här får ni lite minne, lite foto från vår lyckliga tid tillsammans:
Laboration: lungfunktion, vi ska blåsa ut i de rullarna så snabbt och länge som vi bara kan, av någon konstig anledning var det hur skoj som helst och en massa skratt invigdes!

Jepp, då avslutar jag min deppiga dag med smärta i hela kroppen. Jag önskar att jag kunde säga vad jag tänkte, jag önskar att du kunde veta allt.Dock ska vi inte sluta dagens inlägg med tristhet, istället säger vi...
GRATTIS TILL MIN KÄRA DOGAN!!
Min present ikväll är en nice pic, minns du mig såhär?
Till min älsklingGrattis!! <3!
(sorry om jag klippte ut dig
ville inte skapa några besvär)
Nu avslöjade jag för mycket
Jag skyller på febern
Jag orkar inte skriva mer
Jag mår piss
Jag önskar att du kunde ta hand om mig
när jag behöver dig
nu

BMA förälskelse

image131
Jepp, sista laborationen imorgon, lungfunktion, sen är det tentadags*4. men fram tills dess njuts det av laborationerna med kamraterna. Vi är flitiga och glada och självklart tar jag med mig kameran och dokumenterar. Tyvärr orkar jag inte beskriva med ord men här får ni lite foto som beskriver hur vi underhåller oss i skolan.


Efter skolan, då det var så sjukt varmt ute begav man sig ut på en snabb, ca en timmes, shoppingsrunda och mina drömskor och väska inhandlades, åh ja, jag är en shopaholic och jag skäms inte över det!

Slutligen sovs det hemma för att sedan bege sig ut och handla mat, eller mat och mat, choklad, mjölk och kaffe. Ibland undrar jag hur jag lyckas överleva...
Imorgon har jag tvättid
Idag ler jag för värmen
för shopping
för bma
Godnatt
Kuriosa: jag blir knäsvag på hemlagad middag
Ӂrets