On My Body: Pennkjol

 
Ibland kör jag en look all in, exempelvis, hel klädd i jeans med cowboyboots, pennkjol med strikt skjorta osv men det finns gånger jag vill mixa upp det, pennkjol och collagetröja, det går också ihop, i alla fall med min karaktär för dagen. Därför uppmuntrar jag er att våga mixa, vi får lov och ha flera personligheter och därför får vår klädsel vara schizofren. Låt andra titta, så länge du känner dig bekväm är mitt motto!

Bröllopsinbjudan!

Nu är de äntligen färdiga, våra 62st gäster har fått sin inbjudan eller borde få det snart. Vi bestämde oss för enkla kort, handskrivna, utan en massa krumelurer.  Jag vet att det hade blivit snyggare med datorskrivna, dubbla kort med eventuellt sidenband, bla bla bla... Dock var det inte vi, eller jag. Eftersom vi önskar oss en simpel mysig bröllop var det självklart att inbjudan skulle bli enkla.
 
Och mitt bästa tips för er som har en massa kort hemma som ni inte vet vad ni ska göra med dem:
Använd korten som bokmärke, ha en i varje bok du äger så slipper du leta efter det enda bokmärket du äger/vika bladet på sidan. Det har jag börjat med hemma och varje gång jag ska läsa om en bok blir jag lycklig av att finna kortet jag hade glömt bort att jag hade.

Somliga går i trasiga...

Det här med slitna byxor har aldrig varit min grej. Att betala för byxor med hål i, sådånt som en gång i tiden var skamligt har nu blivit populärt, mycket märkligt! Trots det äger jag ett par som jag fyndade på tradera för 60:- (inkl frakt) och de är grymt sköna, lite baggy och hålen, de stör mig inte alls. 
 
Ibland kan jag förundras över hur samhället kan påverka mig.
Ӂrets