Hatt on me..

..blir en lantig stil av mig, men ack vad jag älskar det!

Igår gick jag och älsklingen till marknanden som nu finns i stan och fyndade lite grejer. Jag hittade hatten jag alltid har letat efter. I flera år har jag letat efter den perfekta hatten för att halvgömma mig från solen och igår hittade jag den! Joel hade lite svårt för att anpassa sig för min nya look, men efter att vi hade stått och köat i minst en halv timme efter churros var han ganska van vid mig och min kära hatt.

I marknaden åt vi paella, hamburgare och churros! Sedan köpte vi hem fuet, skinka, ost och en massa liknanden som vi slutligen njöt av hemma. Åhh, så så gott och både Joel och jag var megaglada över dagens inköp.

Och nu Gårdagens outfit i snabb format på väg till jobb


Ps.
FELICIDADES ESPAÑA!

Final?

Spanien mot Tyskland i fotboll, är det bara de som är kvar(!)? Jag har tyvärr inte riktigt hängt med i hela denna fobolls incident men härligt att veta att spanien har kommit såhär långt, en annan sak är att förstå hur det hela med fotboll hänger ihop, men ja...

Tittade tidigare på två filmer som jag skiftade mellan då det blev reklam i ena, tills de fick reklam samtidigt och jag fann fotbollen.

Förresten, jag har köp en hatt!

Go SPANIEN!
Just nu
TYS 0 - 1 SPA

Lets win a GOODIEBAG

Det finns en bloggerska som jag kan av någon konstig anledning kan förknippa mig med och just nu har alla chansen att vinna ett goodiebag hos henne. Det var självklart att jag skulle vara med och tävla. Obviously kan ni också vara med genom att klicka här, här eller HÄR!!!
  Men minns att det är jag som ska vinna, höhö, eller hoppas på att vinna =), så good luck to me och till er ocksåTime to work!
Ӂrets