2hand butiker

Som ni vet  så har jag en förkärlek till secondhandbutiker och det finns gott om de i Malmö. Idag har de flesta secondhand butikerna ett fantastisk urval och deras inredning påminner mer om en vanlig butik än en secondhand butik. Jag tror att jag absolut hade kunnat tänka mig driva en sådan butik, ha en liten kunkrets och bara njuta av livet. Det är lite av en dröm. Men fram till dess kan jag passa på och njuta av Malmös butiker. De här butikerna vill jag besöka:
 
 
Almis mamma
Västra Rönneholsmvägen 57
Sön- Mån Stängt
Tis - Fre 11-18
Lör 12-14
Denna butiken erbjuder en variation av secondhand och nyproducerade kläder. Här kan man finna både kläder för mamman och bebisen, något som absolut uppskattas. Butiken är liten men inbjudande och inredningen är retrotrevlig. 
 
Tummelisa
Mariedalsvägen 27
Sön-Mån Stängt
Tis-Tors 12-18
Fre 12-16
Lör 11-14
Tummelisa erjuder mest secondhand barnkläder men det finns även lite för damer, om det innebär mammakläder eller vanliga damkläder är jag osäker på. Butiken tillåter 2 barnvagnar i butiken trots att det blir rätt trångt kan jag tycka.
 
Swopshop
Själbodgatan 2c
Mån&Fre 11-16
Tis- Tors 11-18
Lör 11-15
Sön Stängt
Fin koncept med att man byter kläder, dock är jag osäker på hur man gör exakt och jag tror att dubetalar för att lämna in kläder och sedan byter du dina kläder mot andra. Det går även bra att bara handla utan att lämna in, tror jag. Måste besöka och se.
 
Pysen
Idrottsgatan 22
Sön-Mån Stängt
Tis-fre 11-18
Lör 11-14
Googlade mig till denna butiken och den verkar vara spännande, borde spana in den.
 
Myrorna
Finns lite här och där, tror de har öppet alla dagar, butikstider
Här kan man antingen fynda stort eller inte alls, det är rena chansning, men det är alltid värt ett titt. Jag har fyndat jackor, kjolar, skor, ja, lite av varje helt enkelt!
 
Sedan vet jag att det finns en secondhand vid Miljöförvaltningen dock vet jag inte vad den heter eller exakt vart den ligger, men dit vill jag också!
 
Har ni fler tips på bra secondhandbutiker där man kan finna barnkläder, snälla hojta!
 
Ӂrets