Kontorsnörden i mig

Många av er vet att jag älskar att gå runt i butiker och fönstershoppa men det är inte bara modebutiker utan även apotek och kontorsbutiker får igång mig. I min önskelista har jag länge suckat efter en etikettmaskin, där man får fram såna gammaldags etikett med svart bakgrund och vit text och nu, nu är det dags att investera i en sådan. De är egentligen inte så dyra och eftersom mitt hjärta skuttar ett extra slag varje gång jag tänker på det så är det helt klart värt det. Eller så håller jag mig ett tag till och skriver upp det på årets önskelista.
 
Dessa kommer från Clas Ohlsson och ligger runt 100-lappen.
 

Första advent!

Och solen skiner samt att det är plusgrader ute, välkommen till södra Sverige, där vintern kommer i februari. Idag hade jag inte störs av snön utan tvärtom, det hade bidragit till dagen. Men solsken är rätt så trevlig, vi får bara hoppas att det håller i sig så att människor vågade sig ut och flanera och vi har något att göra i butiken.
 
Maken och jag arbetar idag så dte blir ingen riktigt första advent firande, och sedan måste jag sätta mig ner med mina böcker och läsa inför tentan. En students glamorösa liv. Men ack, om ca 5 veckor går jag på mammaledighet och då är det inga deadlines eller måsten i vardagen, bara bebismys! Och det är inte så att vi är helt tomma på jul idag, i frysen ligger det lussebullar och väntar på adventsfika!
 
Ӂrets