Vi är med..

Allting började när vi bestämde oss att det var dags. Vi har allt vi behöver förutom detta. Först ansåg vi att vi inte riktigt var redo, vi kanske fortfarande var unga men en impuls och mycket kärlek senare kom vi fram till att det är precis vad vi behöver, vi är mogna och i behov, vi kan klara av det och någon gång måste man väl utöka sig. Vi tog bestämda steg framåt och trots att jag tveka in i sista sekunden kan jag berätta att vi nu är med iphone.

Stormen i Lugnet

Två nätter i sträck har våra grannar festat loss och trots att vi stängt alla fönster har deras musik pumpas igenom våra väggar. Första natten höll de på till 7 på morgonen oh andra natten till över 5 på morgonen vilket resulterade i ingen bra sömn. Tänk er att vakan till dukande musik i lägneheten och undra vad som sker. Polisen har även befunnit sig på plats. Vad är det för ställe vi bor i? Eller vad är det för grannar vi samlever med?

Idag fick jag dock sova ut men växktes av ett telefonsamtal, ingen har öppnat på jobbet. Jag tar på mig snabbt och befinner mig på plats på mindre än 10 minuter. Jag är arg, jag är ledsen men framför allt, jag är trött. Min vilodag gick åt helsike. Det var stormen i lugnet..

Ӂrets