Det här med svensk vår...

Ena dagen kylan, nästa dag värme, men aldrig så varmt som jag behagar. Vart är våren och mina härliga och varma plusgrader undrar jag. Jag kämpar med att undvika strumpor och mina fötter blir kalla men ack, om jag bara håller ut ett tag till kan det komma att löna sig. Antingen vänjer jag mina fötter mot kyla eller så kommer vämen att anlända och mina fötter att njuta av det.
 
Idag var det lite kyligt, men dock varmare än vad resten av veckan har erbjudit. Därför har jag och maken cyklat till Limhamn, njutit av en god fika på Kaka på Kaka för att slutligen snabb hälsa på svärföräldrarna i nöd av mänskliga skäl. Det var en fin dag, sen kröp jag under täcket och tog på mig strumpor när vi kom hem, men det behöver vi inte nämna högt.
 
 

En fullspäckad dag

Visa dagar kan jag sitta hemma och läsa, brygga lite kaffe, se en serie eller två, plocka lätt undan och bara ta det lugnt, medans andra dagar består av knapp 5 minuters vila och spring fram och tillbaka. Det här med att balansera sina dagar fungerar inte alltid i min vardag. Igår var det en sådan dag, en fullspäckad dag med start i skolan, för att sedan komma hem, piffa upp sig, följa med en vän på visning av lägenhet, komma hem, byta om, springa till konsert, arbeta med min C-uppsats, njuta av ett glas vin och inse att jag dricker på tom mage, beställa en hamburgare och promenera hem. Det var dagen igår...och jag älskade det. Idag blir det plugg hemma och förhoppningsvis kan balkongen njutas av, om solen bestämmer sig för att stanna...
 
 
 
Ӂrets