Samma gamla visa

Det känns som om det enda jag gör är sover, lyssna på spansk webbradio och diskar. Det finns minnesluckor där jag misstänker att jag pluggar, äter och går till skolan. Hur kommer det sig? Jo, jag har börjat leva ett liv som inte finns, ett liv utan bekymmer, ett liv där allt är perfekt men snart lär jag vakna och ångra allt jag inte hann göra, allt jag trängde bort, ångra dig.

Datum för klippning söndag klockan 10:00, väntar ivrigt men tills dess njuts det åt mitt hår, mitt vackra långa hår samtidigt som jag och mamma drömmer oss bort till Spanien då vi lyssnar på Los 40 principales. Det känns verkligen som om jag befinner mig Spanien, men så fort du ringer, så fort jag tar en kliv utanför hemmet är jag tillbaka i Sverige, förstår inte riktigt hur det hela hänger ihop men det är inget som jag ska gå in på, inte idag i alla fall. Får jag lov och påminna er om tisdagens 9 TIMMAR catwalkövning, låt oss diskutera våra skoskav efteråt!

Fram tills dess ska det läsas cellbiologi, dock orkar inte min kropp med annat förutom sömn, vad dålig jag är när det gäller disciplin, jag borde aldrig någonsin skaffa barn. Däremot kan jag fortfarande skylla på mina streptokocker som är kvar i min kropp fast jag får nästan skylla mig själv nu när jag har blivit Carrie, dock på helgerna är jag Samantha.
Shoppingssugen          
Hångelsugen
Danssugen          
Catwalksugen
Sömnsugen         
men inte än
nu är det dags för cellbiologi!

En snabbis?

Ja, vi kör på det, en snabb uppdatering av tankar och känslor samt kommande event. Vi börjar med att berätta att nästa vecka färgar de och klipper mitt hår, jag har drömt om detta, jag var missnöjd men sen insåg jag hur snyggt det var, Top Model åter igen? Alltid.
Åh Tyra, I don´t wanna cut my hair!
But, sweety, I know that it would be hot on you, so cut it biatch!
But, Tyra, Tyra, please don´t!!!
Ja, kanske inte riktigt så, jag litar på mina frisörer, det återstår att se resultatet, jag lovar att jag sätter upp foto, oavsett hur det ser ut, förhoppningsvis blir det lyckad. Sedan om en vecka är det dags för minst 5 timmars övning av catwalk gående för att om en och en halv vecka gå min alldeles första catwalk visning. Visst, jag har gått tidigare, men räknas skönhetstävlingar som catwalk?

Jag lovar er bilder, dock vet jag inte när. Om ni undrar hur min diet går så ska jag säga att jag höll mig nykterist och celibat hela helgen, rekord! Dock små åts det choklad och en eller två chips, dåligt, dåligt, varför har jag ingen disciplin? Träning har det blivit ett stort ZERO av då jag inte får då mina kära streptokocker än inte lämnat min vackra kropp, dock har det bestämts för att köra yoga hela veckan, det där är ingen träning, det är streching, vad duktig jag är på att stava.

Tyvärr är jag rädd för att min diet förstörs den 30 april, det är då valborg och grillning med drickande i parken har bokats in om solen är på vår sida. Åhhh, jag är en jäkla alkosexlist, ja, jag hittar gärna på ord. Jösses, det blev ingen kort sammanfattning det där, jag som hade räknat med max tre meningar men tyvärr är jag sån, få fart på mig och jag lär inte stanna, som Duracel!
Jag är patetisk
Jag är fri
Jag ser framgången
Jag lyckats med allt jag vill
Jag vill ha den jäkla ansiktsbehandling!
Kuriosa: är sugen på en av de manliga catwalkmodellerna....

Sjuk och ensam

För första gången på Gud vet hur länge är jag sjuk och ensam, det kanske är första gången jag är det också. Hur det känns? Inte så bra, jag vet inte riktigt vad jag ska syssla med och jag saknar tv:n. Just när man är som segast vill man sätta på den lådan och bli ännu segare för att sedan somna. Då jag saknar den har jag istället städat, diskat, fixat mat, tittat på film i datan, badat och spenderat en massa ego tid framför spegeln och kameran. Bildbevis? Alltid
image116
Igår lyssnade jag på brasiliansk musik, i morse sattes på en brasiliansk webbradio och nu har jag en spansk webbradio, kära los 40 principales, som jag som barn lyssnade på jämt och ständigt, åhhhh..kära Spanienlivet, saknar dig så oehört mycket. Förresten måste bara tacka för torsdagens besök av Amir och Gabriel, så, så söta!! Tackar så gott till er båda!

Nu ska det åter igen sovas i minst 15 timmar, jag känner hur de jäkla streptokockerna tar över min kropp, jag känner smärtan men jag tänker inte ge mig, inte än, jag kämpar i en vecka till!

idag trots mina streptokocker känner jag mig vacker
men jag saknar att ligga på ditt bröst
dina händer som vandrar upp och nerför min kropp
dina händer som smeker mitt hår
din röst som säger att du finns där för mig
dina ord som lugnar min smärta
dina armar som säger att jag är din
Ӂrets