Samma gamla visa

Det känns som om det enda jag gör är sover, lyssna på spansk webbradio och diskar. Det finns minnesluckor där jag misstänker att jag pluggar, äter och går till skolan. Hur kommer det sig? Jo, jag har börjat leva ett liv som inte finns, ett liv utan bekymmer, ett liv där allt är perfekt men snart lär jag vakna och ångra allt jag inte hann göra, allt jag trängde bort, ångra dig.

Datum för klippning söndag klockan 10:00, väntar ivrigt men tills dess njuts det åt mitt hår, mitt vackra långa hår samtidigt som jag och mamma drömmer oss bort till Spanien då vi lyssnar på Los 40 principales. Det känns verkligen som om jag befinner mig Spanien, men så fort du ringer, så fort jag tar en kliv utanför hemmet är jag tillbaka i Sverige, förstår inte riktigt hur det hela hänger ihop men det är inget som jag ska gå in på, inte idag i alla fall. Får jag lov och påminna er om tisdagens 9 TIMMAR catwalkövning, låt oss diskutera våra skoskav efteråt!

Fram tills dess ska det läsas cellbiologi, dock orkar inte min kropp med annat förutom sömn, vad dålig jag är när det gäller disciplin, jag borde aldrig någonsin skaffa barn. Däremot kan jag fortfarande skylla på mina streptokocker som är kvar i min kropp fast jag får nästan skylla mig själv nu när jag har blivit Carrie, dock på helgerna är jag Samantha.
Shoppingssugen          
Hångelsugen
Danssugen          
Catwalksugen
Sömnsugen         
men inte än
nu är det dags för cellbiologi!
Ӂrets