Gåva från Berlin

 
Min vän Gabi, som är skönhetsproduktsexpert, hämtade hem denna underbara tvålen från Berlin. Tydligen finns det en fantastisk parfymbutik som är rena drömmen och hur underbart är det inte när man får en gåva från utlandet. Gabi har även skrivit i sin blogg om detta parfymeri:
 
 Här inne står stora numrerade lyxiga glasflaskor uppradade, innehållande dofter som får vem som helst på fall. Till och med min sambo som är sådär lagom intresserad av allt som har med skönhet att göra gick runt borden och sniffade på dofterna utan att klaga! Butiksbiträdet är hjälpsam och berättar gärna om vad dofterna innehåller, var de kommer ifrån och vem som inspirerat deras kreation.
Gå in här och läs om Gabis resa

Barnvagn som blomsterverk

 
Jag försöker handla alla min blomsterverk endast på Florista då jag gillar att stötta små företag samt att hon tar in blomor och växter som inte går att hitta var som helst. Denna underbara buketten slängde Sophie ihop för att ge bort till en familj i vår mammagrupp som har gått igenom mycket. Jag tycker den blev helt makalös och funderar på att börja med att handla in veckobuketter så att man alltid har fräscha blommor hemma. Nackdelen för mig är att jag blir så ledsen när de dör så jag föredrar att ha en massa växter hemma istället som håller längre än snittblommor.  Hur känner ni för snittblommor?
Ӂrets