Making room for more...

Ni alla vet att jag har allvarliga shoppingsproblem och jag rensar och rensar och jag har alltid för mycket men aldrig något att bära, ja, jag hade varit en psykologs bästa patient. På det har jag säkert en massa andra bekymmer men istället för att spendera mina pengar på en människan tar jag hjälpet av kläder, skor och allt annat som kan göra mig lycklig. Eller så älskar jag att shoppa, det kan vara så enkelt. Och jag älskar att finna nya hem till mina sötnosar. Därför skänker jag dessa skorna till en av er läsare, stl 40, använda få gånger eller inga alls. Det enda ni behöver göra är att ange i kommentarsfältet vilka skor och varför och komma och hämta dem i Malmö/Lund.
 
Så, nu börjar leken!
 
Om ni gillar detta sättet att få gratis grejer skriv en kommentar så lägger jag upp fler saker!
Finders keepers!

On My Body: Semester Jag

En sammanfattning av en egosemester i bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 

Och tiden tickar iväg...

Jag har varit frånvarande ett tag men jag lever. Just nu återhämtar jag mig från alla sommaraktiviter och försöker komma igång med studierna. Jag hade lovat min syster att uppdatera bloggen så att hon fick läsa lite om mitt liv, hon lovade samma sak och vi har både brutit våra löften.
 
Men jag ska försöka bli bättre, tyvärr är instagram både roligare pch enklare än bloggen men här får ni lite fotomix på när vi var på Den blå Planet. Ett ställe som rekommenderas varmt, speciellt om man har barn. Dock är det en svår känsla att befinna sig där då det är lite hemsk att se inburade djur/fiskar samtidigt som det är fantastisk att kunna se det.
 
 
 
Har ni varit där?
 
 
Ӂrets