Jag fann mina Träskor

Första gången jag såg ett par träskor var det hos en liten svensk flicka. Vi var på sommar semester från Spanien och den här lilla blonda flickan sprang runt i trätofflor. Jag minns hur jag avundades och ville ha likadan skor. Flera år senare fick jag testa ett par men jag kunde inte gå i dem, det krävs en viss teknik. Men nu, nu tror jag att jag har funnit ett par jag vill ha, på denna hemsidan http://www.swedishhasbeens.com/

'

Nackdelen är priset, men kanske 1695:- inte är så farligt

Vad tycker ni?

Ogilla Öresundståget

I nästan ett år åkte jag med öresundståget till jobbet, den var oftast fyld med fulla danskar och svenskar oavsett tidpunkten på dan. Nu åker jag den igen, SJ:s X2000 är mycket bekvämmare och mer stabil men öresundståget stannar överallt och den är fylld med folk, detta ogillas stark!

Ps. Nu är jag på väg hem, cirkus 2½h till anländning och jag hjar redan varit här i en, jiack!

On the Road Again...

Sådär ja, då satt jag på tåget på väg mot Göteborg, klockan är alldeles för tidigt för att den ska finnas och som tur är fungerar min internet. Jag funderar om jag bara ska nöjessurfa eller göra lite kontorsarbete.

Vi startar med att nöjessurfa!

Ps. Jag är lat och därför tittar jag på menyn som de erbjuder på tåget på nätet. Snart dags för lite frukost!Uppdatering 08:00

Det blev kaffe och ett äpple, dagens temperatur i tåget är minusgrader men smhi.se lovar sol och 15 grader i Göteborg. Jag undrar, har jag rätt kläder, troligen inte.

Kanske dags att sova en stund(?)Ӂrets