I min Önskelista: Made in Majorna

http://madeinmajorna.tumblr.com
Till våren vill jag bära färgglada armband från Made in Majorna, bära mina kort och pengar i deras wallet eller card case, ha mina hörlurar i deras cable collector, hålla reda på nycklar med deras keychain, bära mina pennor i deras pencil case och vila mitt vinglas i flera av deras coasters. Här får ni ett smakprov på dera skönheter men det bästa av allt, du kan beställa det i vilken läderfärg du önskar, har du tur går det att fixa. Detta är absolut en av mina favorit webbutiker just nu.
 

Skriv kvinna, skriv!

Det är allt jag gör för tillfället, i tisdags lämnade jag en tenta på 11 sidor, idag lämnade jag in ett arbete på 6 sidor samt redovisade det och på fredag ska jag lämna in en essä på 8 sidor. Halleluja för helg!
 
 

I min Önskelista: Righteous Fashion

Högt upp i min ösnkelista önskar jag mig lite kläder från märket Righteous Fashion. Märket finns inte längre och den startades av svenska tjejer som ville skapa rättvisemärkta kläder. Jag har lyckats hitta en hemsida som säljer kläderna och min kundvagn ligger strax under 3000 lappen, kanske ska ta och välja ett plagg och vara nöjd? 
 
1.  Kofta med en lång framdel, i ekologisk bambu (Catalina) 795:-
 
 
Ӂrets