To Shop Or Not..?

Jag surfar bland H&M:s hemsida och jag ååhhhhAr! Jag borde inte klicka hem, men kanske en liten titt på stan inte skadar, bara titta, uhhh!
Bilder från H&M.se

Vad hände med Bloggen?

Jag sliter ihjäl med att försöka smälta bort snön med en lägenhetsuppvärmning, dock lyckas det alltid snöa om och om och om igen och snart ger jag upp. Jag ville vara meddela er att jag lever och trots att jag inte uppdaterar sådär extremt bra så finnes jag här och kanske imorgon orkar jag ta mig igenom lite foto och uppdatera till er. Fram tills dess, här har ni e av de sötaste videon någonsin! Jag vill också ha en lite rosa piggy som fryser och som jag kan ge varma bad och se den bli varm, påminner mig om hur frusen jag är. Jag älskar denna videon!


Ps. Nu har jag plågat pojkvännen då jag har sett videon över 10 gånger och skrikit
åååååhhh vad sött
åhhhh jag vill också ha en
ÅÅÅÅåååååÅÅÅÅååååååÅÅÅååhhhhh
!

I ensamheten bäst

Här påbörjar jag en ny categori: Clueless about Me?
Och vad medför detta undrar ni? Jo, väldigt enkelt förklarat så kommer jag att skriva lite om mig, lite saker vissa redan vet men andra inte. Är ni redo?

  • När jag är ensam hemma gillar jag att testa mina skor och det börjar alltid med ett par som jag inte har invigt/använd på länge och sedan går det bara uppför. Nästan alla skor testas, jag går fram och tillbaka och ibland t o m dansar. Sedan efter att ha sugit upp all lyckoenergi tar jag av mig skorna och gör något mera normal. Dock kan jag ibland försvinna helt och börja ge mig in i garderoben, tokig? Ja tack, eller som mamma säger, speciell.

Ӂrets