Neråt men uppåt

Det känns som allting går neråt men en liten del hos mig säger att det snart kommer att gå uppåt igen. Jag får kämpa en massa för saker jag vill och det är nog för att jag ska kunna uppskatta de bättre när jag väl får de. Dock vet jag att det går bra för de runt omkring mig, så snart lär det väl vara min tur.

Idag är det min lediga dag, jag har i för sig inte gjort så värst mycket, räkningar är betalda och det gäller att vänta till nästa lön, vuxenlivet har nått fram till mig och jag försöker fortfarande anpassa mig. En sak som är skönt är den mildra vinter som vi har. Älskar att kunna vandra runt påklädd utan att se ut som en michelin gubbe. Och på sistonde har jag dumpat mina linser och mitt ansikte har aldrig sett bättra ut i glasögon, jag har de till och med på jobbet! Det är början på ett nytt år, ett bättre år, en förnyad jag med nya tankar och möjligheter, här kommer jag!
image339
Pysseldag för mig
Bad, avslappning, kärlek
Ett städat hem
Ett städat liv
Ett nytt jag

Morgonpyssel

Jag vet att jag har en massa att göra idag och därför lyckades jag gå upp redan klockan 9 utan någon hjälp från väckarklockan. Dock kunde jag inte motstå att läsa lite bloggar och det var så jag hittade en annan tävling, så här kör vi igen:

- Majda har en tävling i sin blogg där man kan vinna ett par läckra pumps eller en lyxig velourdress. Tävla du med!Allt du behöver göra står här! -

Så kära läsare, försök ni också om ni är sugna på en av de läckra vinsterna. Sedan får vi se vem som vinner hem priset. Om ni undrar hur jag hittar andras bloggar så är svaret lite underlig, för att jag har ingen anning, det är så att man hittar en blogg och sedan leder den till en annan o s v. Ganska underhållande men nu ska jag fortsätta med mitt bloggläsande...
Försök alltid göra ditt bästa
Försök att le varje dag
Försök en gång till

Sol skapar lycka =)

Efter en dröm som jag gärna uppskattar öppnar jag mina ögon och det är ljust i lägenheten, nästan för ljust, jag hoppar upp och öppnar gardinerna, yes, det var som jag hade misstänkt, solen skinner, jag stiger hastig upp och öppnar fönstret, luften har en speciell doft av värme, det känns som en sommardag när jag är inomhus. Jag tittar ut och människor vandrar runt i sina vinterjackor, barnen leker och allting ser så lycklig och vacker ut. Jag har fått tillbaka min styrka, dock blir jag småledsen på tanken att jag vet att det inte kommer att vara länge men snabb putar jag iväg tanken och njuter av min underbara dag. Och nu ska jag använda mina krafter till att göra allt det som jag innan inte har orkat göra. Hoppas ni är lika lyckliga!
image338
Kärlek för sol och värme
En nödvändig dos
Min drog
Mitt liv
Min styrka
Ӂrets