Streetstyle: Kepsen

Jag har länge letat efter den perfekta kepsen, inte för street, inte för nördig utan någonstans mitt emellan. H&M fick in två kepsar för några månader sedan sen som nu är slutsåld! Det är så typisk att det ska hända mig och min beslutångest.
 
Så nu behöver jag tips, vart kan jag hitta den perfekta kepsen? Jag behöver den innan söndag för då händer det någonting, vad som händer kommer jag att berätta snart, men tills dess får ni vänta.
 
Såhär önskar jag kepsen:

Inredningsbehov

Åh, vad jag vill inreda om hela lägenheten, och rensa i vinden! Jag har börjat med att köpa hem lite tavlor men ack det måste målas, byggas nya hyllor och mycket mycket mer. Inte nog med det, jag förstörde el-systemet i hallen idag, vilket leder till att det är kolsvart. Jaha, inget jag kan göra åt det nu. Försökte hitta taklampor med levande ljus men jag vägrar betala över 1000 kronor för den. Men en tavla, det hittade jag...
 

I min önkelista: Reseplånbok

Ja gillar att resa och med en bra resa följer en bra plånbok. Länge har jag letat efter den perfekta och jag må ha funnit två, frågan är vilken är bäst?
 
Bilder från aspinaloflondon.com
 
Visste ni att man kan få sina initialer graverade? Hade jag inte redan tömt mitt konto hade jag satsat på en av dem, tyvärr får jag vänta till nästa lön eller tills jag har ett riktigt jobb. Tills dess får jag drömma..
Ӂrets