Kaffe, vin och Vind i Håret

idag, efter en lång sömnnatt var det äntligen dags att stiga upp och ta lite kaffe på favorit stället Nesta. Sedan möttes det med Linn och kvällen spenderades med vin och mycket mycket snack, jag älskar Linn, hon är fantastisk! Vi, vrålhungriga, fick in oss lite mat och kaka, Yummi!

Sedan hämtades mammas cykel och jag cyklade som en ängel, tills jag nästan krockade med en jeep och bestämde mig för att sänka musiken och försiktigt ta mig hemåt. Jösses, att cykla är nicenice men bilar är inget vidare.

Nu måste jag sova igen, men kanske ska klippa lite mera tyg, jag behöver klänningen till på tisdag och inte onsdag. Stress!


Imorgon är det:
  1. Jobb
  2. 2hand shopping med Linn darling
  3. Morsmiddag hos mamma

Amor

Inget gör Cita gladare än att fynda inte ett utan TVÅ par skor i stan innan det är dags att börja jobba. Och visst känns hela dagen bättre när man drömmer sig bort till sina två kära par skor som väntar på att invigas inne i min skåp.
 Skofetisch med tåexponering.

En halvdålig bild, men får duga tills de invigs, vilket förhoppningsvis blir snart. Eller tills jag orkar klä mig sexigt och fota loss hemma! Men först måste kamerabatteriet laddas!
Ӂrets