Weekend!

Min lediga helg och därmed lite hemstädning och kanske ommoblering. Jag har bestämt mig för att göra om i hela lägenheten och för det måste vissa grejer bort och andra möbler ska vidare i andra rum. Jag ser riktigt fram emot denna stora förändring.

Men idag börjar jag med lite borttagen av papper och sedan blir det middag hos mamma. Längtar stort!

En Kopp Kärlek?

På den senaste tiden har jag i prinicp bott på jobbet.
Detta leder till min sömnbrist, stressblod och humörsvängningar.
Jag har jobbat flera timmar i sträck, fått stanna över länge efter mitt arbetsslut, fått komma till jobbet på mina lediga dagar, halkat på jobbet, slagit in huvudet, jobbat när jag gick på penicillin. jobbat med alla sorters smärtor och nu kan jag bara längta till mina lediga dagar, en ledig helg.
Dock en positiv sak med jobbet är att jag har bekantat med mycket med alla arbetsuppgifter och speciellt med kaffemaskinen. Efter att ha spenderat flera timmar vid den ser La Marzocco bokstäverna ut som Marc Jacobs, är detta ett tecken eller besatthet?
Just nu kan jag säga med gott samvete att jag har flera bra kaffedagar och jag serverar fantastisk kaffe fylld med kärlek!
La Dolce Vita

Träffar mitt vackraste efter jobbet, fick god kaffe av Alexandra följd av mackor och kaka. Mys i högsta nivån och gåvor. Blommor och en presskanna <3 Hur kan denna mannen göra mig så lycklig?

Ӂrets