Kaffe*3

Dagen började inte så bra som jag hade hoppats och det ledde till en försening. Idag hade vi fyra timmars mikroskopering och eftersom jag inte kände någon som helst motivation för att titta på olika preparat efter endocervikala celler eller Döderleinbakterier så jag bestämde mig för att ta flera pauser och bland annat passa på och ringa mamma, smsa Bea och Joel samt slösa bort batteri på min alldeles för kära telefon.

Dock blev kvällen så bra! Jag träffade min älskade Peter och tog en väldig låååååång fika på Espresso House, jag fick bland annat en vanilj latte och en tomtenågontinglatte. Vi hann prata om allt som vi hade på våra kärleksfulla hjärtor. Sedan fick vi en mycket trevligt överraskning av vår kära Martin och kvällen blev bara bättre. Den enda som saknades var vår underbara Mirre! Glömde tyvärr kameran hemma men här får ni en repris bild, underbart sällskap är det som gäller med dessa himmelsrika pojkar <3 Vänner jag gärna behåller livet ut.

165889-116 +
Nu är jag trött
Godnatt kära läsare
Är småsugen på pojkvännens mat
Nja, kanske mer sugen på honom
Ett tips till mig själv:
Håll om hans tröja och dröm dig till honom

Bla bla bla...(1)

Har ni någonsin funderat på hur många människor som ogillar en och man har ingen anning om det? Jag är i princip van vid att bli knivhuggen i ryggen men väldigt sällan av folk jag inte känner. Tror ni det verkligen finns folk där ute som kan hata utan att känna en? Nja, låter lite för dramatisk, lite för mycket Hollywood teenagemovie. Lite patetisk. Jag kan tycka att det är slöseri med tid och energi och därför istället för att hata andra använder jag min energi till annat, såsom att shoppa och fota mig själv tills jag fyller hela minnet. 300 foto, det är många ska ni veta, här får ni en, nu återstår det 299 kvar!
image295

Lev och låt leva
Kamerafreak lever länge
Framåt ska det gå!

Måste rusa iväg

Men var tvungen att skriva några ord om troligen ingenting viktigt. Utan det är alltid samma dilemma varje mogon. Vad ska jag ha på mig? Hinner jag fixa mitt hår? Högklackad? Det är svårt att vara tjej, det är svårt att vara mig men så otroligt underhållande! Det är just dessa tankar som håller mig underhållad hela dagen, antingen genom att jag går runt och tänker att jag valde fel outfit eller att jag ser så himla bra ut i min dagens.

Just nu ligger jag i sängen med min bärbara, vi har någon sorts relation som får oss att vilja vara tillsammans.

Men nu ringer kyrk klockan, klockan är elva och jag måste förberedda mig. Vi hörs kanske efter skolan.
Dagens outfit(?)
Spontant ska man vara
Adeu
Ӂrets