Nakenbad, romantisk middag och Simrishamn..hah(?)

Jo, nu undrar ni vad som pågår här och det ska jag alldeles strax berätta för er, för inte kan jag skriva en sådana rubrik och sedan hålla mig hemlig. Jag kan börja med att berätta att dessa tre händelser inte hänger ihop, eller de har upplevs under olika dagar.

Simrishamn: Här spenderades två härliga dagar med sol, bad, god matoch underbar sällskap av Joels föräldrar, Cissi, Johannes och Joels morföräldrar. Det sågs en pjäs där jag bar en fantastisk outfit som jag totalt glömde fota men som bestodd av rosa body med svart pennjol med puff upptill, nja, kanske dålig beskrivning.
En dag i solen i Simrishamns strand

*På väg till stranden *Kvällsoutfit efter middag, brun och auch så trött!

Juste måste ju berätta att jag besökte även stranden i lördags, då var det Malmö stranden, den så kallade Ribban. Älsklingen tog överdrivet lång tid för att fixa sig och jag passade på och fota:

I stranden blev jag uppäten av nyckelpigor, men pussar, Sangria, vindruvor och sallad fick jag.Och titta på min hatt!
Nakenbad: Skedde i Lomma Beach med min kära Chandra, foto saknas och även om de fanns skulle de inte upp här. Nakenhet på mig okej, men inte på andra. En underbar dag där jag blev ännu brunare, samt brände mig insåg jag idag! Det badades hela 3 gånger! Ovant för någon som mig. Sedan blev det bakningstime hos Chandra, kunde det bli mer girly?

* Förberedd till stranden *Förberedd för bakning

Romantisk middag: Idag badades med Chandra på Bo01. Det blev en sen kvällsdopp med simtur och lite skrik. Sedan åt vi en mättande med utsökt middag och begav oss hemåt. Alltid lika underbart!


Och nu efter denna otorlig långa uppdatering utan mycket känslor inblandade så är det dags att sova! God natt mina kära nattläsare...
Bikinilover
Solbränna
Åh sommar
Och dagens goda nyhet
förblir hemligt

Brun som en sojaböna

Nja, kanske inte riktigt så, men lite brun och lite röd har jag blivit, efter att ha legat i stranden i både Malmö och Simrishamn och vandrat unt gatorna i sökan efter absolut ingenting fann jag solbränna i min hud och lite hudrodnad. yes, det är medicinen man får ta.

Inga foto från helgen har jag just nu och kameran användes inte flitig
pga jag vill att människorna här inte ska skrämmas av min totala missbruk och vem vet,
de kankse skickar mig till någon psykolog.
Jag vet fortfarande inte vilka regler som gäller på landet,
för att i storstan är det okej med tusen och en bilder på sig själv,
men här...det är tveksam.

Nog med tjat och babbel. Foto från i lördags efter en fin stranddag med Joel. Spana in mina nya skor, de ska användas flitig i sommar och sedan får de vila lite hos skomakaren tills nästa sommar. Detta är kärlek, kärlek till skor, åhhh...mitt hjärta bultar, blodet pumpar och min kropp känns varm. Låt oss älska!

Nu får det vara nog!
God natt <3
Ps. Jag badade idag och frös halva kroppen av mig!

Värme bidrar till runaway-Cessan

Yes, det är vad sommaren och värmen gör, de får oss att fly ut, till värmen, till solen, kärleken. Cessn försökte fly igår, jag flydde idag och imorgon försvinner vi till lugnet, till värmen, till teatern. Fotouppdatering ärjag dålig med, men här får ni en smakprov på kära mig från Stockholm:

Matdags!!
Ӂrets