En liten dröm

Jag har alltid önskat att åka iväg på en lite spa weekend. Jag har bara sett bilder och på filmer så jag vet egentligen inte om det är så skönt och avslappnande som det verkar men ack, någon gång borde jag testa. Frågan är vilket ställe jag ska välja och om mi kära kommer att vilja följa med. Fast det kanske är en tjejgrej och killar har inte samma lust till en helg fylld med massage, bubbelbad, gyttja och lyxiga middagar. Jag har hört att Yasaguri i Stockholm ska vara makalös, någon som har testat?
Men det borde finnas någon bra i Skåne också, kanske runt om Österlän. Tänk att sitta ute på verandan, eller poolen och titta ut mot solnedgången...

Jag längtar men jag fruktar att jag har för höga förhoppningar och att hela upplevelse kommer att bli en ren katastrof...

Ack, det är min dagens problem..

Solsken och kärlek

Jag älskar vår nya lägenhet! Jag växte upp i el stort lägenhet, en sexa, i norra Spanien. Lägenheten var på 13:e våningen och vi hade utsikt över stora delar av staden. Det var magisk. Sen dess har jag alltid älskat att bo högst up, där ingen kan blockera din utsyn, där solen kan finna dig, där kärleken finns. Och nu bor jag åter igen högst upp och det är kärlek ska ni veta. Just nu sitter jag mätt och belåten på balkongen och njuter av dagens härliga +15 grader. Kan livet bli bättre?

OnePiece Dream

Första gången jag såg onepice blev jag positivt överraskad, jag hade ju sådan pyjamas när jag var liten och nu kan jag ha det som vuxen också. När folk började ha onepiece ute på gatan blev jag bara förbannad, det är ett hemmaplagg och ska endast bäras hemma! Gränsen är tvättstugan, och då är det bäst att ingen ser dig plus att du har inga, INGA rena kläder kvar hemma.

Min dröm OnePiece är Hanna Navy/Red/Grey/White, en smalare modell men härliga färger. Problemet är priset, 1199:- för ett hemmaplagg är saftigt, men ack, den har funnits i mina tankar i över fem månader så jag borde kanske ta och köpa den?

Bild: Onepiece.com

Ӂrets