Åter pluggish

Igår började firandet av Sandys födelsedag, det värmdes upp hemma hos mig med cigaretter och Calimocho (vin och cola) och klädesbyte samt lite fotografier. Det dracks glas efter glas och till slut kunde vi inte komma på hur många glas det hade gått. Plötslig kom en massa sjuka ideer upp och vi bestämde bland annat att promenera, i vår tillstånd, till stan och självklart hade vi med oss dricka på vägen. Alkolister? Endast på helger.


Promenaden var underhållande och saker som aldrig utförs tidigare blev gjorda. Vi skratta nog en massa och försökte ta foto, vissa blev bra, andra mindre bra men kul hade vi åtminstånde. Vi anlände av ren lycka till Gustav där det var tomt så vi begavs oss till Slagt, som jag otroligt nog är fortfarande chockad över hur vi, i vår tillstånd, kunde ta oss den långa sträckan hemifrån mig.

I Slagt möttes det lite folk som det senare hånglades med. Det blev en massa hångel, en massa dansa, en massa spring och rökspauser. Jag minns att någon bar mig och vi dansade, Sandy fick mig att minnas att jag föll, mina sår säger att jag måste ha slagit mig, min väska berättar att det gick vild till och mina läppar minns all hångel, all den underbara svenska hångel. För att Sandy äntligen förstått att svenska killar är bäst, det är drömmen om den långa, smala svenska killen som vi jagar.


Vid halv 4 begavs det hemåt, jag kunde knapp gå och bad Sandy att vi snälla skulle ta bussen, vilket medförde att vi gick till centralen där vi träffade två söta killar, de var charmiga och följde med oss till Gustav. Där tog Sandy tvåan hem och jag med killarna tog fyran. Resten av historian kommer vet endast Sandy om.

Idag på morgonen begavs det till stan med Sandy, där vi försökte minnas och skvallrade om gårdagen. Båda gick runt med solgalsögon,dock tog jag aldrig av mig mina då jag kände mig så sjuk bakis! Tack gode Gud för att solglasögon finns. Dock, av någon konstig anledning lyckades mina gå i sönder, men då måddes det redan bättre. Senare på kvällen var Amir hemma hos mig och vi pratade en massa. Efteråt, lat som jag är, gick jag hem till mamma för att äta och ta grannes internet. Här somande jag och nu snart ska jag hemåt igen. Imorgon pluggas det cellodling. Jag vill ha repris!
MIna sista ord går till Sandy
Jag gratulerar, jag gratulerar,
jag gratulerar lilla Sandy idag,
med sprit och hångel vi firar din dag,
ja, jag gratulerar lilla Sandy idag!
Repris om 14 dagar

Torsdagar alltid hos mamma

Då var det åter igen torsdag och eftersom jag saknar tv hemma så åks det alltid hem till mamma för att titta på den efterlängtade Medium. Då den slutar 22:00 och man inte orkar bege sig hemåt sovs det alltid över och vanligtvis hinner jag skriva en av mina kära blogginlägg.

Jag har spenderat hela dagen åt mikrobiologi och efter ett tag går den in i hjärnan, kära protozoer, vad ni är listiga. Igår hade vi en utflykt i Lund där elektronmikroskop besöktes, spännande var det, dock lyckades man småsomna under vissa stunder. Kvällen innan hade det bakats hemma och jag lyckades även ta i sönder en av mina tallrikar, det är inte lätt att baka när man saknar redskap och alla mått uppskattas. En trevlig nyhet är att för första gången i mitt liv äger jag en osthyvel nu. Jag fick den av mamma, nu saknas osten, hihi.
Gottigott med kaka, dock inte så underhållande med tallriken

Jag är jämt och ständigt kluven. Jag vill så gärna vara singel denna sommaren men lyckas inte så bra. Vårkänslorna flöder runt hela min kropp och jag faller för varenda kille som går förbi mig. Det här är inte klokt, jag få inte lov och vila! Dock gillas det främst hetingen med skinnjacka, som kommer och sväper iväg mig med sin charm. Har vi någonsin pratat? Endast i mina drömmar. Varför föll jag för honom? För att mina drömmar bad mig att göra det, det som dröms är det som händer, men ibland förändras det, jag vill ha dig men inte nu, inte än, efter sommaren, kom och hämta mig då, jag lär finnas kvar.

Nu ska sommarkroppen börjas fixas, måste verkligen äta nyttigare och sluta stoppa i mig allt skit. Jag börjar från och med idag, sen ska det tränas, igår kom Kjelle fram till mig och sa Höj din röst, åhh, jag trodde att jag skulle smälta, varför är mina vårkäsnlor så starka? Jag måste ha någon nu, någon som dämpar mina impulser, någon som kan få mig ner några nivåer, jag är full och kärlek, kom och ta, jag måste dela med mig, annars exploderar jag!!

Nu återvänder jag tillbaka till mina kära protozoer. Jag önskar mig en Ryan, jag önskar mig honom till mitten av augusti. Just nu vill jag vara fri, men samtidigt önskar jag mig någon att ha vid sidan om, dock ej jämt, är det dig jag söker? Jag drömmer mycket, både goda och onda drömmar, ibland gråter jag, andra gånger skrattar jag, men det går aldrig en natt utan drömmar, utan att de påverkar min vardag, det känns som om jag lever ett dubbelliv där jag inte kan skilja mellan dröm och verklighet, vill du vara med i min fantasivärld? Jag vill gärna ha dig där, du är den som inte pratar, den som inte finns, den som i mina drömmar finns men inte syns, jag har börjat acceptera dig, nu får du lov och visa vem du är.

Tillbaka till mina underliga blogginlägg
image108Jag lär förevig känna mig såhär, kluven och het
MInns mitt namn och jag lär minnas ditt ansikte

Seg men glad

Sitter i skolans datasal på fjärde våning, där endast vi bma och sjuksköterskor befinner oss, de andra befinner sig jämt på första, andra och tredje våningen, där känner jag mig som en främling, fjärde och femte våningen är mina hem i skolan.

Jag sitter och skriver riskanalys inför morgondagens labb, datan är seg som fan och därför bloggar jag medan den arbetar. Idag skinner solen och jag har klänning på mig, jag märker hur folk vänder sig om när jag går förbi och jag gillar det. Jag känner mig så oerhörd vacker.

Såja, nu har jag en annan data, denna var en snabbis och jag är redan klar med min riskanalys. Nu ska det iväg till Sandy för lite samtal och stanpromenad. Våren är här och det måste firas! Sen ska det hem och laga mat, diska och troligen ta ner flaskorna som fortfarande är kvar sen i fredags.


Dagens föreläsning var förvirrande och om du läser detta så har jag nog bestämt mig för att träffa dig och då ska du berätta lite grann om det jag läser, för att jag vet att du antingen läser det eller har läst det och jag behöver hjälp, så varsågod och börja plugga, du är min i hela 10 minuter och jag vill ha mycket från dig då!


Måste bara ha med Anders roligaste kommentar om k-värdet som man använder i formell för att beräkna upplösning av en miskroskop, observera att jag citerar


k är en konstant som vetenskap använder när formeln inte stämmer

Han är så underbar han. Såja gott folk nu avslutar jag dagens blogg, sitt inte hemma och njut, gå ut och njut av värmen, hångla, kyss personen brevid dig, han som sitter vid min sida ser inte så tokig ut och råkar faktisk vara bma student, han läser dock tvåan, hur vet jag det? Jo jag har mina knepp.
Ӂrets