Åter pluggish

Igår började firandet av Sandys födelsedag, det värmdes upp hemma hos mig med cigaretter och Calimocho (vin och cola) och klädesbyte samt lite fotografier. Det dracks glas efter glas och till slut kunde vi inte komma på hur många glas det hade gått. Plötslig kom en massa sjuka ideer upp och vi bestämde bland annat att promenera, i vår tillstånd, till stan och självklart hade vi med oss dricka på vägen. Alkolister? Endast på helger.


Promenaden var underhållande och saker som aldrig utförs tidigare blev gjorda. Vi skratta nog en massa och försökte ta foto, vissa blev bra, andra mindre bra men kul hade vi åtminstånde. Vi anlände av ren lycka till Gustav där det var tomt så vi begavs oss till Slagt, som jag otroligt nog är fortfarande chockad över hur vi, i vår tillstånd, kunde ta oss den långa sträckan hemifrån mig.

I Slagt möttes det lite folk som det senare hånglades med. Det blev en massa hångel, en massa dansa, en massa spring och rökspauser. Jag minns att någon bar mig och vi dansade, Sandy fick mig att minnas att jag föll, mina sår säger att jag måste ha slagit mig, min väska berättar att det gick vild till och mina läppar minns all hångel, all den underbara svenska hångel. För att Sandy äntligen förstått att svenska killar är bäst, det är drömmen om den långa, smala svenska killen som vi jagar.


Vid halv 4 begavs det hemåt, jag kunde knapp gå och bad Sandy att vi snälla skulle ta bussen, vilket medförde att vi gick till centralen där vi träffade två söta killar, de var charmiga och följde med oss till Gustav. Där tog Sandy tvåan hem och jag med killarna tog fyran. Resten av historian kommer vet endast Sandy om.

Idag på morgonen begavs det till stan med Sandy, där vi försökte minnas och skvallrade om gårdagen. Båda gick runt med solgalsögon,dock tog jag aldrig av mig mina då jag kände mig så sjuk bakis! Tack gode Gud för att solglasögon finns. Dock, av någon konstig anledning lyckades mina gå i sönder, men då måddes det redan bättre. Senare på kvällen var Amir hemma hos mig och vi pratade en massa. Efteråt, lat som jag är, gick jag hem till mamma för att äta och ta grannes internet. Här somande jag och nu snart ska jag hemåt igen. Imorgon pluggas det cellodling. Jag vill ha repris!
MIna sista ord går till Sandy
Jag gratulerar, jag gratulerar,
jag gratulerar lilla Sandy idag,
med sprit och hångel vi firar din dag,
ja, jag gratulerar lilla Sandy idag!
Repris om 14 dagar
Ӂrets