Blivit utmannad...

Det är grymt spännande att ha bloggvänner och nu har jag blivit utmannad, låt oss se vart det leder oss...

1. När ingen ser eller hör mig…
blir det sång och dans med städning inräknad, gärna iklädd i det mjukaste jag äger.

2. Jag går aldrig hemifrån utan…
en jacka eller tröja, oavsett om det är 40 eller -5 grader, jag fruktar alltid för att frysa ihjäl mig.

3. Min blogg heter som den gör för att…
många i min familj heter carmen och eftesom jag var yngst blev jag Carmencita, men ack ingen orkade uttala det långa namnet så jag blev Cita och eftersom det är min blogg är det Citas, samt att någon redan hade döpt sin blogg till Cita...

4. Om jag vågade skulle jag…
utfört flera impulsiva resor samt flyttat utomlands för att testa livet i ett annat land, men jag är för feg.

5. Om tio år kommer jag att…
förhoppningsvis  vara mamma, ha ett jobb jag älskar, bo i ett hus med trädgård och skrattar åt min nuvarande jag och min stress över att livet snart tar slut.


Jag utmanar:

Beita
Och det var alla jag kände inom bloggvärlden som inte redan har gjort denna :)

En brinnande hunger

Så långt bak jag kan minnas har jag alltid drabbats av stunder i mitt liv då inget är nog, jag äter allt möjligt men gå hungrig efter en kvart, jag blir sugen på märkliga maträtter men saknar orken att utföra dem, jag vill ha dem nu! Dessa dagarna i mitt liv är fruktansvärda då ingen kan trösta mig och allt jag tänker på är mat! Har googlat fram hundra recept för kladdkaka den senaste timmen men inte orkat göra en, då den ska behöva svalna och den lilla stunden orkar inte jag vänta.

När jag var lite trodde mina föräldrar först att jag svälte, att jag behövde maten och det är så det känns, efter ett tag insåg de att jag hade ätit normalt och detta var bara trams, jag fick gå och lägga mig istället, hungrig, i desperation efter mat. Såsom idag, jag funderar om jag bara inte ska gå och lägga mig, hungrig och förbannad för att jag inte har förberett mig bättre på en av mina svältdagar.

En bortglömd blogg

Jag har insett att denna bloggen har varit död eller allmän tråkig på sistonde, jag inser det nu när jag läser fick en kommentar från min kära Renata, som ska bli mamma, och hennes söta syster, som även väntar barn. Jag älskar att ni är så aktiva, jag har suttit och läst igenom alla inlägg och det känns som om jag är med i ert liv, å andra det är väl poängen med en blogg, att få chansen att lära känna andras vardag trots att vi sällan träffas.

Jag ska försöka bli duktigare, jag ska komma över min tanke att min vardag är för stressig, för just nu är jag friare än någonsin. Ny vardag:

  • Jobb
  • Skola
  • Träning
  • Mys
  • Blogga
  • Juste, agera som kattmamma

image description

Är det någon har lyckats få igång sin blogg app? Jag har testat med allt men den vägrar publicera mina inlägg, ack, säkert jag som är teknikkorkad...

Ӂrets