Un movimiento sexi

Idag mindes jag en låt som alltid påminner mig om min lilla syster, Beita. Historien bakom den är svårt att förklara i skrift. Minns du Beita?
 
 
Kanske en låt till nästa fuego pass?

Dags att återgå till livet

Hej kära läsare,
 
Jag har drabbats av världens otur sen jag kom hem från Egypten. Först var jag sjösjuk på land och allt gungade, vilket gjorde att jag sov mesta dels av dagarna. Sen drabbades jag at en otäckt förkyldning med feber, hosta och jag tappade min röst! Vi kan säga att det var några dagar jag lät som en pojke i sina dåliga pubertetstimmar. Men sakta tar jag mig upp igen.
 
Just nu önskar jag sol och värme mest av allt men jag är glad att jag fick spendera en vecka i solen med världens bästa svärmor! Som förövrigt fyller år idag, GRATTIS!
 
Åh, barbent, plusgrader kom tillbaka!!

Löpartjej

Nu kommer en förskräcklig historia som jag fick höra idag av en tjejkompis.
 
Hon är som många av oss en nystartad löpartjej och beger sig ut och springer då och då. Häromdagen, mitt på dagen, begav hon och sin mamma ut för att springa och mitt i uppvärmningen kommer några killar förbi med cykel och tar henna mellan benen!
Vem gör något sådant i dagens samhälle?
Får kvinnor inte springa där män befinner?
Är det att vi inte får bära tights när vi springer?
Är det att vi har inga rättigheter när vi ska motinera?
 
Jag förstår inte, vad har hänt med världen idag?
Nu kan jag säga att jag kommer inte att våga springa ensam längre, får kanske bära med sig anfallslarm? Nej, jag vägrar! Om det skulle hända mig hoppas jag att jag kan göra som min vän och skälla skiten ur dem! Och hoppas på att en polisbil kör förbi!
Ӂrets