Sniglar och DAGENS

Fortfarande ingen kabel till min digitala så ni får vänta vidare på bilderna. Dock på tanken på att sommaren har kommit till Malmö så är det inte många av er som sitter och läser bloggen men jag kan berätta för er att idag fick jag årets första skoskav och jag kom på varför jag alltid hade plåster med mig innan, Och idag när jag behövde de som mest hade jag glömt de hemma. Så det blev bussen hem, jag är ingen stark flicka som tål skoskav och för att tåla smärtan fick musiken i min mp3 spelas i alldeles för hög volym, då kändes det som om jag var någonannanstans,utan smärta.
 Igår var jag dock smartare och gick i mina nya röda converse! Yes kära läsare, de är mina nu och de är inköpta i España. Men nu måste jag rusa till träningen, dags att röra på sig mer. Nu när jag tänker på det så fick jag min lilla träning igår med min kära Joel då vi gick en väldig lång promenad, fikade på stranden och åt sniglar! Yummi för mig, allt jag kunde tjata om var mina sniglar och till slut fick jag de. Kände mig som en liten unge som tjatar om att få sitt godis, men vad ska man göra, är man sugen så är man!
Sniglar
Jösses alltid sen
Alltid ute i sista minuten
Måste gå, adjö

Kyla och sol (?)

Nu är  var man hemma igen! Alicante var underbar och jag har tusentalsbilder! Dock hitar jag inte kabeln till min digitala så det blir ett bild från min mobil. Och en kort sammanfattning av det hela ska ni få. Veckan var fylld med värme, sol, kärlek, shopping, gående och mera VÄRME!! Vill tillbaka nu! NU! NUUU!!! Men nu är dets att mysa ännu mer med min kära så tills nästa gång!
image409
Var är värmen här i Sverige?
Hallå, frusen spanjor längtar!
Dags att mysa och längta bort
eller bättre sagt
njuta av minnen

Packar i full fart

för att kl 7 ska vi ta bussen till flygplatsen för att åka tilll Alicante och humöret är på topp. Älsklingen packar och jag bloggar. Jag har i för sig redan designat vad jag ska ha på mig och då är det bara att packa in allt...höhö! Så miina kära läsare, nu åker jag till värmen, men ni ska inte vara så avundsjuka, vädret här är ju inte så tokig heller.

Förresten idag använde jag min presentkort hos Larsson&Lange och det blev mycket, shampoo, balsam och stylinggrej för mitt löshår,yes jag har långt hår, pensel för ögonskugga, rouge och styling för mina lockar. Shopping är glädje, shopping får mig på gott humör, shopping botar min depression!

Foto av dagarna som har gått, visst har jag det:
Jag med långt hår! Ofixat efter jobbet..
Min Larsson&Lange goodi bag!
image408
Gott folk, det är VÅR!  Dagens
Nu har jag avslöjat
Nu ber jag er
att skicka kärlek
och jag hämtar sol åt er
Vi kanske hörs imorgon
Laptopen ska klart med!
Ӂrets