Mellanlandning

och så stannar man en dag för att ladda upp med batteri, tömma resväskan och fylla den igen för att bege sig ut på resande fot.

Det hanns med en träff med Dogan, stanshopping med Joel och middag med Chandra, självklart made by Joel. Kära Lady fick följa med och gissa om Joel blev glad. Sedan efter en underbar middag, sangria och x antal cigg begavs vi oss ut med Lady. Både Chandra och Joel sprang med Lady, medan jag gick i min takt, lagom glad och undersökte nogrann deras rörelse, Joel sprang som en stolt nördig kille på gymnastiken medan Chandra hade en mer atletisk studs i sina rörelser. Men bägges fötter hade i princip likadan rörelse, spark i röven rörelse kan vi kalla det för. Jag började undra, varför springer man så? Springer alla så? Springer jag så? Jag vill gärna tro att jag springer som tjejen som inte ville skada sina naglar, a la högklackad låtsas...dock i friskis springer jag med långa ben och jag är nästan säker på att jag inte springer med spark i röven rörelser, utan mer med långa ben rörelser. Jag blev genast sugen på att gå till friskis och börja spana in människor som springer. Jag är lite som Carrie, tänker för mycket, skriver ner det och njuter av fin fina cigg som egentligen borde dumpas..issch..ischh, men ack så gott!

Nu, packdags!
Uhmmm..yes, Ich bin eine rödhårig mädchen
Måste packa
packa nu
packa packa
adjö igen

Dags för lite SEMESTER!

Och i solen ska den spenderas, med älsklingen i Spanien. Det blir sol, bad och god god mat!! Vi åker imorgon och är borta tills ja...tills vi inte orkar mera, eller nja, om det bara vore så. Men av mig hör ni inte av på hmm..ca en vecka, sedan är det dags att resa igen. Har man semester får man passa på och vara borta så länge som möjligt, eller tills semestern är slut..


Men här ska ni få något att läsa under tiden jag är borta, ni kan ta lite i taget...eller alltpå en gång, your choice!

Dagens ser ni ovan och aktiveter bestodd av en date med min underbara Dogan! Han såg fantastisk vacker ut och samtal som jag hade saknat togs upp igen. Det är underbart vilken öppen förhållande vi har. Trots den lilla tiden vi har känt varandra så älskar jag honom med hela mitt hjärta.

Dogan och jag tog en fika, festivalvandring, lägenhetsvandring och vaxningsvandring. UNDERBARISh! Senare träffade jag Patrik and company, där det åter blev festivalvandring och NRJ in the park, där jag och Sanna spenderade 99,9% av tiden av att prata och 0,01% åt att härma dansarna...höhöhö...det var inget för oss, fjorisar som är vackra är inget vi vill se!

Gårdagens var Joels föräldrar i stan och det blev en underbar lunch och efterrätt, jazzmusik och en köp av en ny kamera MED fösökring då jag har lyckats ta i sönder 2 kameror på 1 sommarlov, hur är det möjligt? okänd.

I måndags var det festivalen kväll med Joel, där konsert sågs, Chandra min indiska skönhet träffades och även kära lillla Truls med en misstänkt flickvän, uhlala...varför känner jag mig så uppspelt?

Suddig bild men svarta cheap monday byxor,
inte jeans,
vit skjorta Mango,
svarta lackskor..(?)
AND,
the famous skinnjacka!

Och nu dags att sova lite granna, ska upp tidigt imorgon och FLY FLY AWAY, FLY ON THE AIRPLAIN, ni måste sjunga detta med  melodin från Olsen brothers...ååhhh yes!Fick söka efter de i youtube för att jag var inte säker på vad de hette, blev lite osäker då de finns de Olssen systrarna, hmmmm... Godnatt,ska se om jag hinner skriva något smått imorgon!
PÖSS
Ni är underbara mina små änglar

Shirt for me, shirt for you

Yes gott folk, nu kommer jag med lite nyheter här till alla ni stora som små som läser min blogg. Det är nämnligen såhär att nu har både du och jag chansen att vinna ett presentkortshirtstore.se och inte nog med det, presentkortet är värd hela 500 kronor. Så vad väntar ni på? Klicka på bilden nedan och var med och tävla, eller läs en annan underbar blogg genom att göra klick klick på bilden...
KLICK

Bild lånad med tillåtelse av fallaway.blogg.se
Det är bäst att vara snabb då du endast har 3 dagar kvar för att tävla... XD
LYCKA TILL
Ӂrets