Vin på en skolkväll?

Ni alla vet att jag lite uddare än vanligt, och just nu är jag förbannad, min mobil pipper, jag bryr mig inte, morgondagens föreläsning planerar jag inte in, istället dränker jag mina sörjer i vin och brie ost. Yes gott folk, så kan det gå.

Jag önskar mig en cykel
Jag önskar mig träning
Jag önskar mig enr esa
Jag önskar mig vila
Jag önskar mig skor
och tröjor
och kjolar
och varför inte klänningar
och mer vågade underkläder
Jag önskar mig mycket
Men varför önska? Istället utför jag, jag hittar nya vägar och till slut når jag dit...och nu önskar jag mig hit...
dags för mera vin

Lets ego me!


Beitas födelsedag är en anledning till att kunna klä upp sig lite mer, med klänning från aa, mönstrad kjol från..?, stövlar mina älsklingar från HM. På det blev det skinnbejbisen, älsklingens halsduk och mina skinnhandskar. Men nog om tråkigheter, dags att titta mera på MIG

Och det gott folk som ni ser i bakgrunden            
är en tjuvtitt på mina sötnosar, med andra ord,
min kära garderob fylld med vackra vackra ting

Jag och älsklingen är i full gång på att fixa vår kära lägenhet, fler garderober skall införskaffas, vi äger redan 4 styckna, nya hyllor, en ny soffa, sacobag(?), korgar, växter, nattduksbord,
Ja, jösses, dags att börja spara?
Älskar. älskar
mig och dig
Saknar Saknar
...

Hellå sexkitten!


Ett megasuperkicksbra GRATTIS till min kära Beita, som idag blir hela juste, inga halvor, 19 år!!
Jösses, lillasyster växer och växer, nja, okej, jag kan nog uttrycka mig fel, hon blitr äldre och äldre och det är ju tur det, annars hade det varit något allvarlig fel med henne, hehe.
Och för varje dag kan vi ser mer lika ut, dock med alla mina makeovers så lyckas vi åtskiljas och inte mixas som tvillingar. Dock kan jag erkänna idag, åh yes gott folk här kommer det, att jag är stolt över att  vi liknar för att hon är fantastisk vacker och sexiii med g i slutet.
Look alike? You decide..


Ni kanske undrar varför jag har separata foto på oss. Jo, det är nämnligen såhär att vi aldrig ser likadana ut, när jag har kort hår har bea långt, är jag har lockigt har bea rakt, när jag är blond är bea brunett och vice versa...men nu är det läggdags och fototimmen är slut..Ett varmt grattis till min kära Beita från mig och mina läsare=du gratulerar dig själv =)
<3
<3
<3

Ӂrets