FRI

image193
Åh, vi tackar för dagens fria dag som ska spenderas med att äta middag med mina underbara tjompisar! Har saknat er så sjukt mycket! Ska föröska uppdatera er med lite bilder lite senare. För kvällen hoppas jag utgång och senare önskar jag dig i min säng, du som får mig att le, du som jag alltid blir sur på och säger jag ska inte prata med dig mer för att sedan 2 sekunder efteråt säga förlåt.

Igår spräckte jag glas efter glas, samma sak i fredags. Jag fick ta ner terrasen och blev blöt, en snubbe stod ute och glodde på mig när jag jobbade och njöt av min lilla wet-tshirt show. Jag skar mig flera gånger och mina händer fylldes med blod men slutligen dracks det vin och sedan var det dags att ta 4 tåget med Thea, där hon somnade och strax efteråt även jag. Blev väckt när vi anlände till malmö där solen höll på att gå upp och en taxi delades hem. Sängen har aldrig uppskattas så mycket. Men nu måste jag iväg och fixa mig, Arrivedechi mina läsare!
Jag tycker om dig
Vet inte riktigt varför
Tänker och drömmer om dig
Tycker om dina händer
Dina pussar
DIg

<3

Saknar ord, saknar bilder, saknar dig, ska jag åka iväg?
image192Imorgon bestämmer jag mig
God natt, jag saknar dig i min säng
J

Jag försöker...

,,och blogga lite oftare och förhoppnigsvis lyckas jag ganska bra. Gårdagens utgång i Cph var underbar, Joel gjorde oss sällskap och gissa vad, Tina fyllde år!! Grattis gusselott!! Det blev drinkar och sen tåg hem följd av taxi då bussarna hade slutat gå....även lite mys och gott införskaffades i tåget och hemma...Medioenamoradica!

Sedan jobbades det från 12-02:30 och nu är man äntligen hemma, bestämde mig för att cykla hem för att min cykel hade legat i centralen ganska länge och jag ville gärna behålla den ett tag till....inga ljus behövdes då det var ljust ute, jag lyckades t o m fånga in denna underbara bild av vår kära Malmö...
image188
Vem kunde tro att Malmö kunde vara så sjukt vackert!
Dagens sällskaper var ganska trevliga, jag insåg att en av de försökte foto mig och sedan kommer hans kompis och säger My friend thinks you are very beautiful, could he please take a foto of you, hahhaha, jösses, snacka om skämmigt, alltså hallå, hihi....Jag fick även mat och dessert från mina kära arbetskamrater och jag gjorde en kaffelatte med glass till mig själv, jag tog en powenap under min lunchrast och som sammanfattning var dagen lyckad, jag utförde ett utmärk jobb med alla mina bord och var jävligt effektivt. jag är stolt över mig själv och fick även bra beröm för dagens insats, nu ler jag =)

Men nu är det dags att sova, imorgon gäller det igen, och på söndag och måndag men tisdag är jag FRI. Idag känner jag mig generös så jag bjuder på denna aströtta bild på lilla mig...
                                                                 På söndag gäller det
Saknar
Drömmer
Kan endast sova med dig
Längtar
Gör du också det
<3
Psykome
Ӂrets