On My Body: En försenad Nyårsdräkt

Nu är det exakt en månad sedan jag hade denna klädseln på mig, jösses vad tiden går fort. Jag gillar saker som glittar och glimmar och därför kunde jag inte motstå denna urgamla toppen som jag fyndade secondhand för x antal år sedan. Den är helt klart en favorit, Till den bar jag svart pennkjol med slits och klackar som aldrig kom med i bild. Vi borde ha med glitter och glamour i våra liv!
 
 
 

Fashion Weeks

Runt om i världen pågar det Fashion Weeks, modeveckor, där olika modehus visar upp sina kommande kollektioner och det minglas bland folk. I somras var jag voluntär för Fashion Week i Köpenhamn och jag fick träffa en massa roliga människor och passade på att njuta av Köpenhamn och deras sensommarvärme. Denna gången är det kallt och jag var inte särskillt sugen på att pendla till Köpenhamn, eller Stockholm. Istället får jag minnas sommaren och titta på bilder online från modevisningarna.
 
Många av mina klasskamrater är nu uppe i Stockholm och gör sin praktik, då får man se en massa bilder på instagram på alla visningar de går på. Grymt roligt! Ibland önskar jag att jag var där nu och gjorde min praktik. Men mest av allt önskar jag att få åka till London och hälsa på min kära Claudis! Som vanligt när man är ledig blir man sjuk och helgerna jag skulle ha åkt var jag hemma sjuk, men nu ska jag bli frisk och boka en resa över till London!
 

Inredningstankar

I mina tankar finns det för det mesta inredningstankar, det är så mycket jag vill göra med lägenheten att jag kan spendera timmar framför datorn sökande efter den perfekta objekten för hemmet. Just nu har jag tre saker jag söker manisk, gärna på blocket och när jag kan bland secondhandbutiker.
 
1. Pinnstolar
De jag är ute ska inte ha några ornament eller dekorationer, utan en enkel pinnstol med raka pinnar, såsom dessa som finns i Stockholm:
 Tyvärr är dessa modeller omöjlig att hitta, har letat i secondhand butiker, Tradera, Blocket men icke! Finns ingenstans och det enda liknande jag hittar är Ellos variant av den i grå, men den känns inte helt rätt..
Får väl fortsätta leta efter de perfekta pinnstolarna.
 
2. Syskrin
Åter igen söker jag något gammal, ett syskrin i trä som gärna står på ben. Jag letar och letar men finner inga som är rätt, borde ha tagit den som fanns i källaren hos våra vänner men jag var för feg, nu får jag lida för det och söka som en galning. Någon som har tips? Den får gärna vara i den större modellen.
 
 
3. Förvaring för böcker
Hemma har vi ingen bra plats för våra kursböcker, de man använder jämt och därför inte vill placera i hyllan men som inte får plats på skrivbordet. Jag har hittat det perfekta förvaring men ack, den är slutsåld överallt, på hemsidan, på Blocket, Tradera, ja, överallt! Det tillhör IKEA PS 2014 kollektionen och jag missade min chans, får väl manisk hoppas på att någon säljer sin/a på Blocket.
 
Ӂrets