Mini Rodini

 
Ur Mini Rodinis rea
 
Såsom många andra föräldrar så älskar jag Mini Rodini och det finns många anledningar. Först och främst är det fina print på deras kläder som gör en glad, för det andra är printen unisex och i butiken skyltar de inte med pojk- och flickavdelning. De tänker också väldigt mycket på miljön och deras kläder är riktigt mjuka i materialet. Så vad mer kan man önska sig? Att ens bebis ska kunna ha ett plagg i lite mer än 3 månader innan en ny storlek måste införskaffas eller att vi börjar jobba heltid och har råd att inhandla lite fler plagg från deras kollektion. Eller så inväntar man på rean. Idag införskaffade vi en body med röda möss, samma print som ryggsäcken, till Aria. Jag klämde även på alla dessa plagg men hade beslutångest. Får se vad mer vi tar med oss hem, kanske en lite ryggsäck till Aria, eller så blir det en Fjällräven. Det är svårt att avgöra.
 
Och jag tror att vi kommer även att satsa på en jacka nu till hösten, för visst är det dags för de att börja bära jackor nu när de sitter upp i vagnen. Eller tänker jag fel?
 
 Vindjacka från Mini Rodini
1 renatas.blogg.se:

skriven

Gillar också mini rodini men har faktiskt aldrig köpt ett endaste plagg till iris. Ska kanske ta och ändra på det! 😊 Och ja, helt rätt med jacka när de sitter upp i vagnen. Kramar!!!

Kommentera här:

Ӂrets