Fri på helgerna

Det jag längtade mest med att flytta till Stockholm var att slippa arbeta under helgerna. Sen jag var 19 har jag arbetat helger och det tar ganska mycket på en. Men nu har 3 veckor passerat utan något arbete och jag älskar det. Visst man kan säga att jag arbetar måndag till fredag nu med praktiken, det enda som är tråkig är att jag måste sitta och studera varje helg eftersom jag läser alla mina kurser på distans. Denna veckan hade jag 4 inlämningar varav 2 är avklarde och 2 är kvar, det sitter jag med just nu. Men livet kunde ha varit tuffare, jag kunde ha jobbat på helgerna också.
 
Hos min värdfamilj har de ett system som bygger på matkasse man får hem från Åstiderna, och jag måste säga att det är grymt praktisk så att när jag kommer hem ska vi troligen börja med det. Kanske får önska oss en prenumeration i julklapp. Den matkassen jag och Erik vill ha är den vegetariska, eftersom det är alltid svårt att komma på vegetariska rätter att äta och vi vill äta mer vegetarisk. Man behöver inte äta kött varje dag!
 
Och kylan här i Stockholm är inte att leka med, än så länge njuter jag av abstinensen av snön, det är kallt och dimmigt men ack, jag kan fortfarande röra mig omkring i klackar och eftersom jag spenderar extrem lite tid ute i naturen behöver jag inte så många lager på lager. Häromdagen hittade jag en dunjacka som jag förälskade mig på Hope men ack, 1500:- kändes lite för dyrt för en studentplånbok, men jag kanske drar iväg och handlar den om vädret bestämmer sig för att ge oss en kallare tillstånd.
 
 
 
 
 
 
Ӂrets