Stil-uppdatering och symaskin

I onsdags var det dags attt jobba igen och nu i Mobilia, det vilades på dagen och sedan promenad till jobbet där jag tacksam slapp diska men tidgränsen på stängning på exakt en timme var inget vidare.
Klädsel betsående av mörka jeans, v-ringad tröja och beiga jacka :)
image442


Torsdag morgon var jag inne i stan och shoppade lite, saknat det så mycket! Det blev en klänning till beas student, en strandklänning, en allday klänning, en svart med dragkejor klänning, ett armband och ett par skor. Bilder kommer senare men en outfit kommer här.
Vit klänning som jag har förkortad, brun bälte med guldspänne av björnar är mammas från 90-talet,
gröna shorts, jeansjacka och vita ballerina
image443

Efter stan träffade jag Sanna och anpassade klänningen tll hennes kropp. Jag håller nämligen på att sy en klänning till henne. Sedan kom mamma, vi gick för att klacka om mina skor, hela 7 par! Snacka om att jag gjorde skomakarens dag. Slutligen hamnade jag hemma hos mamma för att planera allt inför Beas student.

Dagens outfit kommer med pojkvän och suddigt då han fick för sig att han skulle också vara med precis när jag skulle fota.
Vit jeansjacka, svart tröja som jag har klippt ryggen på, short från spanien, svarta ballerina och halsband med äpple köpt i Svensson
image444
Idag träffade vi mamma och Joa och påbörjade alla sista inköp inför Beas student. inga detaljer då jag vet att hon brukar kika in här lite då och då. Men jag kan berätta att vi åt glass och satt i solen och njöt av att sommaren äntligen kommit!

Och nu som vanligt, dags att mysa med pojkvännen!
Studenternas tid
Åh vilken underbar tid
Ӂrets