Nakenbad, romantisk middag och Simrishamn..hah(?)

Jo, nu undrar ni vad som pågår här och det ska jag alldeles strax berätta för er, för inte kan jag skriva en sådana rubrik och sedan hålla mig hemlig. Jag kan börja med att berätta att dessa tre händelser inte hänger ihop, eller de har upplevs under olika dagar.

Simrishamn: Här spenderades två härliga dagar med sol, bad, god matoch underbar sällskap av Joels föräldrar, Cissi, Johannes och Joels morföräldrar. Det sågs en pjäs där jag bar en fantastisk outfit som jag totalt glömde fota men som bestodd av rosa body med svart pennjol med puff upptill, nja, kanske dålig beskrivning.
En dag i solen i Simrishamns strand

*På väg till stranden *Kvällsoutfit efter middag, brun och auch så trött!

Juste måste ju berätta att jag besökte även stranden i lördags, då var det Malmö stranden, den så kallade Ribban. Älsklingen tog överdrivet lång tid för att fixa sig och jag passade på och fota:

I stranden blev jag uppäten av nyckelpigor, men pussar, Sangria, vindruvor och sallad fick jag.Och titta på min hatt!
Nakenbad: Skedde i Lomma Beach med min kära Chandra, foto saknas och även om de fanns skulle de inte upp här. Nakenhet på mig okej, men inte på andra. En underbar dag där jag blev ännu brunare, samt brände mig insåg jag idag! Det badades hela 3 gånger! Ovant för någon som mig. Sedan blev det bakningstime hos Chandra, kunde det bli mer girly?

* Förberedd till stranden *Förberedd för bakning

Romantisk middag: Idag badades med Chandra på Bo01. Det blev en sen kvällsdopp med simtur och lite skrik. Sedan åt vi en mättande med utsökt middag och begav oss hemåt. Alltid lika underbart!


Och nu efter denna otorlig långa uppdatering utan mycket känslor inblandade så är det dags att sova! God natt mina kära nattläsare...
Bikinilover
Solbränna
Åh sommar
Och dagens goda nyhet
förblir hemligt
Ӂrets