Dags att sova

Jag råkade visst somna när jag kom hem från jobbet och vaknade vid 2. Sen dess har jag bara legat i sängen med min bärbara och spannat runt nätet. Men nu ska det minsann sovas.Dock ska jag snabb uppdatera er.

I fredags sydde jag klart Beas studentklänning, men den lär jag inte visa än, ni får vänta tills den 3:e juni, dock får ni lite bilder som avslöjar ungefär hur den ska se ut...

Lördagens spenderas på jobbet och sedan halvtittades på melodifestivalen hos Ubahs vänner för att sedan titta förbi hos mig och avsluta med min första kväll på Casino.  Tyvärr saknas det foto då både min kamera och mobil glömdes hemma, men det bars stuprörbyxor med dragkedja nere vid anklarna, svarta pumps, min nya vita t-shirt med guldiga skor köpt i svensson och min silvriga väska som jag fick från Renata. Jag var lammkött där och kvällen spenderades men min kära Dogan, som jag älskar så oehört mycket, han är min bästaste av alla jag känner. Soulmate, eller hur det nu stavas. En massa blickar fångade mig men blev inte besvarade, jag underhöll mig själv med att gå runt och distrahera de manliga spelarna. Det blev inget spelande för min del, jag är ju olycksbringare men skoj hade vi med våra latte machiato som jag introducerade för Dogan. Jag fick även veta att vår kära Samaneh har klipps sig och om du läser detta så ska du veta att jag är sugen på att se och är 100 på att det är grymt snyggt på dig!! Sammanfattning av dagen: kall, blåsig, spontan och återträffen som jag behövde, nu vill jag ha mer!!

Och söndagen var inget roligt så nu ska jag vila ut mig, har två lediga dagar och troligen därför jag är uppe såhär sent, men sömn behövs så god natt.
Borde bli en bättre bloggerska
 
1 Sanna:

skriven

Så du är duktig på att sy, ser jag?
Vad skulle du vilja ha för att sy upp en klänning till mig?
Visserligen vill jag inte börja sy upp den förrän i slutet av Maj och jag behöver den till den 4:e Juni då min pojkvän tar studenten.
Jag vill hinna gå ner mer i vikt först :D.
Något du skulle kunna tänka dig att ta på dig? Det ska inte vara något komplicerat, en kort tubtopsklänning med öppen rygg och lite smådetaljer är vad jag har tänkt mig...

Kommentera här:

Ӂrets